Cellplast

CELLPLASTKULOR&

EMBALLAGECHIPS

Även om behovet hos mina kunder varierar väldigt mycket så finner ni nedan endast möjlighet till att beställa de volymer som går att leverera med DHL Servicepoint till ett ombud i er ( förhoppningsvis ) närhet.  Frakt & emballage ingår i priset.

 

Då maxvolymen för DHL Servicepoint motsvarar ungefär 200 liter i kartong så kommer beställningar på större volymer att levereras som flera separata försändelser.  Detta innebär flera kollinummer samt sms-aviseringar från DHL. 

Som privatperson så måste man för större volymer än 200 liter i samma sändning välja DHL Home Delivery fast då beräknas priset beroende på avstånd från Täby och beställer man t.ex. 500 liter så kostar det mer än dubbelt så mycket som för 3 sändningar med DHL Servicepoint om man bor i Kiruna.  Därför så kan jag inte prissätta detta alternativ.

 

Har man möjlighet att ta sig till Täby ( förort till Fjollträsk ) så blir det avsevärt billigare att köpa cellplastkulorna. 

Då kostar 1 - 99 liter 2 kr per liter och 100 - 2000 liter kostar 1:75 kr per liter.  För större volymer så blir det en förhandling.

 

Ring alltid 0708 155 311 innan ni åker dit och normal besökstid är 14:00 - 20:00 (Helger efter 11:00) men allt går att förhandla.

Man ringer lämpligen inte och förhandlar tid mer än någon timme tidigare då jag antinger jobbar eller sover.

Cellplastkulorna lämpar sig främst som fyllning till sittsäckar och puffar för de allra flesta märken på marknaden så har ni en gammal Fatboy eller Saccosäck som känns lite ihopsjunken så är det dessa som ni bör skaffa.

Skall ni däremot använda dem som utfyllnad under golv eller mellan väggar så kanske EmballageChips är ett mer prisvärt alternativ som jag också kan erbjuda.

ANTISTATBEHANDLAD

CELLPLAST

är betydligt trevligare att handskas med än obehandlad då kulorna annars löjligt lätt blir statiska så fort de passerar igenom mina metallrör och sen blir det inte bättre av att de hamnar i plastpåsar som i sig redan är statiska.

 

Det är dock inte behandlingen som gör att kulorna har en lätt ljusgrön ton och det är heller inte för att matcha min logga utan det är min leverantör som vill skilja på behandlade och obehandlade kulor och därför färgar dem.

 

Antistatbehandlingen är dock helt giftfri och ni kan utan att oroa er blanda ut frukostflingorna åt barnen även om det kanske inte är så uppskattat.

OFFERT PÅ CELLPLASTKULOR ELLER EMBALLAGECHIPS 

Ni som önskar lite större volymer än som anges med inkluderat fraktpris får skicka ett mail till mig och begära en offert på angiven mängd.  Orsaken kan även vara att ni önskar slippa hämta produkterna hos ombud.

Normal accepterar transportörer inte utkörning till privatpersoner men undantag finns ( såsom DHL HomeDelivery ).

 

Offert skickas normalt inom någon arbetsdag.

Skillnader mellan olika sorters cellplastkulor
Prisfördelning när man köper en sittsäck
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?
Hur stora är våra kulor och finns andra storlekar?

Stockholmsvägen 142
187 32 TÄBY
Sweden

BEAN-BAG FABRIKEN AB

Följ oss

Betalningssätt:

iZettle accepterar de flesta kort och de som saknar kort får betala via Klarna.

Tel: +46 708 155 311

© Copyright 2015. All Rights Reserved.